Yes!! We zijn weer begonnen! 💪💪

Het nieuwe seizoen van onze 6-weekse cursussen zelfverdediging is van start gegaan, en wat een geweldige start was het! Met enthousiaste deelnemers in zowel Antwerpen, Deurne, Mortsel, Kontich en Schoten is het duidelijk dat er een grote behoefte is aan meer zelfvertrouwenweerbaarheid en praktische zelfverdedigingstechnieken. Of het nu kinderen, tieners of vrouwen zijn, iedereen werkt op hun eigen tempo en leert belangrijke vaardigheden om zichzelf te beschermen en sterker in het leven te staan.

Weerbaarheid voor Iedereen: Van Kinderen tot Vrouwen

Tijdens de cursussen wordt er op een praktische manier gewerkt aan zowel mentale als fysieke weerbaarheid. In plaats van puur sportgerichte technieken zoals boksen of karate, richten we ons op realistische zelfverdedigingstechnieken die toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Het is geweldig om te zien hoe de deelnemers van alle leeftijden met veel energie en inzet aan de oefeningen meedoen. De sfeer in de lessen is positief en ondersteunend, wat ervoor zorgt dat iedereen zich comfortabel voelt om nieuwe vaardigheden te leren.

Of het nu gaat om kinderen van 6-9 jaarmeisjes van 11-14 jaar, of vrouwen die hun zelfvertrouwen willen vergroten, iedereen kan op zijn eigen niveau instappen. Door te focussen op eenvoudige maar effectieve technieken leren deelnemers zichzelf te verdedigen en hun grenzen duidelijk aan te geven.

Persoonlijke Groei in 6 Weken

Wat deze cursus zo bijzonder maakt, is de persoonlijke groei die we bij onze deelnemers zien in slechts 6 weken. Veel kinderen en jongeren beginnen verlegen of onzeker, maar naarmate de cursus vordert, groeit hun zelfvertrouwen zichtbaar. Het is geweldig om te zien hoe ze elke week sterker en weerbaarder worden, niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ze leren om voor zichzelf op te komen, met respect voor zichzelf en anderen, wat hen helpt om zich beter te wapenen tegen pestgedrag, groepsdruk en andere sociale uitdagingen.

Tijdens de lessen moedigen we elke deelnemer aan met positieve feedback. Of het nu gaat om een compliment over hun houding, het correct uitvoeren van een techniek of simpelweg hun inzet, we laten ze weten dat ze goed bezig zijn. Dit versterkt niet alleen hun zelfvertrouwen, maar maakt de lessen ook leuk en motiverend.

Een Veilig en Vertrouwd Leerklimaat

Een van de redenen waarom onze cursussen zo succesvol zijn, is de veilige en vertrouwde sfeer die we creëren. Iedere deelnemer mag op zijn eigen tempo werken en er is veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. Dit zorgt ervoor dat zelfs deelnemers die in het begin wat terughoudend zijn, al snel op hun gemak zijn en volop deelnemen aan de oefeningen. Het is deze balans tussen leren, groeien en plezier maken die onze cursussen zo effectief en populair maakt.

Positieve Verhalen uit de Groepen

We zijn trots op de enthousiaste reacties die we van onze deelnemers ontvangen. Zo vertelt een moeder van een jong meisje dat haar dochter sinds de start van de cursus veel zekerder naar school gaat. Ze durft nu beter voor zichzelf op te komen en voelt zich sterker in sociale situaties. Ook zien we bij de tieners dat ze beter leren omgaan met groepsdruk en dat ze sterker in hun schoenen staan, wat hen helpt bij het maken van eigen keuzes.

Voor de vrouwen is de cursus een kans om zowel fysiek als mentaal te groeien. Veel van hen komen binnen met onzekerheden, maar verlaten de cursus met een sterker gevoel van zelfvertrouwen en controle over hun eigen veiligheid. Ze geven aan dat de praktische technieken hen een gevoel van rust en veiligheid geven, wat doorsijpelt in hun dagelijks leven.

Sluit je Aan bij de Volgende 6-weekse Cursus!

Ben je geïnspireerd door de verhalen van onze deelnemers en wil je ook sterker in je schoenen staan? Onze 6-weekse cursussen zelfverdediging bieden een laagdrempelige manier om te werken aan je weerbaarheid, zelfvertrouwen en zelfverdediging. Of je nu een kind, tiener of vrouw bent, bij ons kan iedereen meedoen op zijn eigen tempo.

Laat je inspireren, groei in zelfvertrouwen, en ontdek hoe je sterker kunt staan in het leven, zowel fysiek als mentaal.

Meld je vandaag nog aan!

Wacht niet langer en sluit je aan bij de volgende ronde van onze cursussen. Samen werken we aan een sterker en zelfverzekerder jij! Stuur ons een bericht voor meer informatie of om je aan te melden.


  • zelfverdediging voor kinderen
  • zelfverdedigingscursus voor vrouwen
  • cursus weerbaarheid voor tieners
  • praktische zelfverdediging
  • mentale weerbaarheid
  • weerbaarheidstraining Antwerpen
  • zelfvertrouwen opbouwen
  • persoonlijke groei in 6 weken

Contact en info: 📧 info@san-do.be🌐 www.san-do.be