Lopende cursussen: tieners Antwerpen

Kavka Oudaan zelfverdediging SANDO

Tieners 11 – 15 jaar (Meisjes & Jongens)

Tijdens deze lessen leren tieners zich zowel fysiek als verbaal te verdedigen, grenzen aan te geven, pestgedrag en geweld te voorkomen, en zich te verdedigen tegen fysiek geweld. Het ontwikkelen van fysieke weerbaarheid versterkt direct de mentale weerbaarheid, wat tieners helpt om minder snel slachtoffer te worden van pestgedrag en geweld. We besteden ook aparte aandacht aan mentale aspecten, zoals het omgaan met intimidatie en het aanleren van een positieve mentale houding. Onze lessen worden op een prettige en veilige manier gegeven.

6 WEEKSE CURSUS LEVEL 1,2 & 3

Startdatum: Maandag 9 september 2024 (lessen 9-9, 16-9, 23-9, 30-9, 7-20, 14-10) nog 4 plaatsen

Startdatum : Maaandag 6 januari 2025 (lessen 6-1 , 13-1, 20-1,27-1, 3-2, 10-2)

Startdatum: Maandag 10 maart 2025 (lessen 10-3, 17-3, 24-3, 31-3 (paasvakantie geen les) 28-4, 5-5)

 

Tijdstip: maandagen 18.45u tot 19.45u

Adres: KAVKA – Oudaan 14 Antwerpen

Prijs 6 weekse cursus: 120€ pp

Inschrijving en betaling

Om een plaats vast te leggen, verzoeken wij u het bedrag van €120,- over te maken naar het volgende rekeningnummer SANDO: BE16733020073774, BIC: KREDBEBB, ovv “Tieners KAVKA + startdatum + naam van uw tiener”. Gelieve ook een e-mail te sturen naar info@san-do.be met de mededeling: “Tieners KAVKA + startdatum + naam van uw tiener” . Zodra uw betaling is verwerkt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met verdere praktische gegevens.

Belangrijk: De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur. Als uw tiener een les mist, kan zij de gemiste oefeningen inhalen tijdens de volgende les, omdat we altijd aanwezig zijn met meerdere lesgeefsters. Voor verdere informatie over inschrijvingen en wachtlijsten:  info@san-do.be 

Extra examen met Mannelijk aanvallers !! Vanaf Level 2

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we vanaf dit jaar een nieuwe uitdaging hebben toegevoegd aan onze zelfverdedigingscursus voor tieners vanaf Level 2 . We bieden nu de mogelijkheid om te oefenen tegen een mannelijke aanvaller. Dit is een fantastische kans om te leren omgaan met de spanning en druk van een echte aanval en om te laten zien wat je hebt geleerd tijdens de trainingen. In de video hieronder of op ons instagram profiel krijg je een idee van hoe een les met een mannelijke aanvaller eruit zit. https://youtu.be/YyMfGtONU04 Tijdens deze speciale les zullen vrouwen worden geconfronteerd met een mannelijke aanvaller in volledige beschermingsuitrusting, zodat je kunt oefenen om te presteren onder stress. Dit examen wordt op een veilige en plezierige manier afgenomen. We begrijpen dat dit voor sommigen misschien een stap te ver is, dus willen we benadrukken dat deelname aan dit examen niet verplicht is en geen invloed heeft op het behalen van je certificaten voor de cursus.

Onze mannelijke aanvallers zijn goed getrainde MMA-vechters en dragen optimale en speciale beschermingsuitrusting voor deze cursus. De prijs voor deelname is €20 per persoon. Inschrijving hiervoor kan tot 4 weken na de start van uw cursus.

Annuleringsregels: Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de training/workshop; bij annulering binnen 3 weken voor aanvang wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, en na die periode wordt het volledige bedrag in rekening gebracht; privelessen dienen 12 uur op voorhand geannuleerd te worden; gemiste lessen kunnen worden ingehaald tijdens een volgende reeks na voorafgaande melding; eventueel te veel betaalde bedragen worden binnen 14 dagen terugbetaald.

SANDO is een erkende sportclub door Sport Vlaanderen en komt daarom in aanmerking voor een tussenkomst van jouw mutualiteit.

PUNT. VZW is een organisatie die zich inzet voor een betere ondersteuning van slachtoffers die in aanraking zijn gekomen of nog steeds in contact komen met seksueel grensoverschrijdend gedrag in de regio Antwerpen. Wij Sando geloven dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen. Daarom ondersteunen wij PUNT.VZW door 5% van onze winst te doneren aan hun werking. Wanneer je les volgt bij ons, maak je niet alleen jezelf sterker, maar ook iemand anders.

Overige Prijzen:

Privé-lessen € 65 voor 60 minuten

(€ 35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)

Privé-lessen worden gegeven in Schilde en Antwerpen

Privé les, verjaardagsfeestjes, workshops: in Antwerpen – Deurne – Mortsel of bij u thuis: info@san-do.be

Video Tieners & Girls Only