Kids Krijgertjes 3-5 en Warrior Kids 6-9 jaar

SANDO

KRIJGERTJES & WARRIOR KIDS

VERMIJD

KINDVRIENDELIJK

Sportieve, speelse training waarin verschillende aspecten van Budo sporten (Judo. karate etc ) en oefeningen uit het rots en water programma aan bod komen.

VERDEDIG JEZELF

PREVENTIEF

De lessen zijn gericht op assertiviteit, weerbaarheid, preventie en verdediging.

VOORKOM

RESULTAATGERICHT

De opleiding is een traject van 4 tot 6 weken. Het is dus geen sport zoals judo of karate die je pas na jaren onder de knie krijgt.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

Als ouder wil je dat je kind onbevreesd en positief de wereld in kijkt. Je vindt het belangrijk dat je kind in zichzelf gelooft, om kan gaan met tegenslag, doorzettingsvermogen heeft en ‘nee’ durft te zeggen tegen vriendjes. En laten we eerlijk zijn, als het nodig is, ze zichzelf ook fysiek kan verdedigen.

Weerbaarheid en zelfverdediging is een sportieve én veilige training. De basis voor deze training ligt in de unieke mix van oefeningen uit het rots en water programma  www.rotsenwater.nl (sociale vaardigheden, spelletjes , gesprekken) en de  sportieve oefeningen uit de verschillende Budo sporten (judo/karate/boksen ). Het sportelement omvat ook een deel zelfverdediging en het veilig leren vallen en opstaan. We werken aan een positieve houding en zelfverzekerde uitstraling. Zelfvertrouwen wordt niet alleen bepaald door wat je kan, maar vooral door wat je uitstraalt.

Anders dan bij reguliere vechtsporten, kijken we naar de unieke kwaliteiten en persoonlijke ontwikkeling van het kind zelf, de fysieke/mentale vaardigheden én de sociale vaardigheden.  Vanuit daar bouwen we verder. Ieder kind kan op zijn eigen manier succes beleven en in zijn eigen tempo de cursus volgen.

Prijzen:

  • Privé-lessen € 65 voor 60 minuten (€ 35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)
  • 6 weekse cursus  €120,00 pp (groepsles)
  • Workshops , verjaardagsfeestjes prijzen vanaf  €220

VOOR WIE?

Kinderen

Krijgertjes 3-5 jaar

Warrior Kids 6-9 jaar

  • Is je kind weerbaarder
  • Gaat je kind gevaar uit de weg
  • Heeft het meer zelfvertrouwen
  • kan het grenzen stellen

WAT JE BIJ ONS LEERT

In deze cursus leer je vallen en opstaan, met pesten en groepsdruk omgaan, respect hebben voor elkaar, rustig blijven in alle omstandigheden, grenzen aangeven en vertrouwen op je eigen intuïtie.

Sando is gecertificeerd door het Rots en Water instituut/Gadaku    institute. http://www.rotsenwater.nl/
Plezier
88%
Anti-pesten
65%
Weerbaarheid
77%

WAT DEELNEMERS EROVER ZEGGEN

Moeder van

Sando deelnemer – Kids
Ik wilde dat mijn zoon "karate" of "soort Budo-sport" zou ervaren. Het was geweldig! Na elke les verbruikte hij veel energie en zag hij er genietend uit. Ik denk dat kinderen moeten oefenen met plezier totdat ze uitgeput zijn. En nog iets goeds is dat ze respect, discipline hebben geleerd.

Moeder van

Sando deelnemer Kids
Ik vond het belangrijk dat mijn kinderen weten hoe ze zichzelf moeten beschermen, omdat we niet weten wat of wanneer er iets zal gebeuren. Mijn kinderen hebben verschillende manieren van budokunst geleerd. En ze lieten thuis zien wat ze geleerd hadden. We zijn dankbaar voor uw begeleiding.

Vader van

Sando deelnemer Kids
Sandra doet dat zo goed, de kinderen zijn helemaal gemotiveerd en gaan telkens met enorm veel zin naar de les. Het doet goed te weten dat ze weerbaarder worden, en dat werd na enkele lessen reeds duidelijk. Bedankt Sandra!

Moeder van

Sando deelnemer Kids
Mijn dochters heel speels in het begin maar na 4 lessen hebben ze wel hun diploma kids behaald al! Super vooruitgang gezien op korte tijd!