Lopende cursussen: 3-5 jaar en 6-10 jaar Antwerpen

Kavka Oudaan zelfverdediging SANDO

Krijgertjes 3-5 jaar

Momenteel zijn er geen lopende cursussen gepland voor onze Krijgertjes (3-5 jaar). Blijf onze website en vooral deze pagina in de gaten houden voor updates.

Warrior Kids 6-10 jaar

Tijdens deze cursus leren kinderen op een leuke en speelse manier zowel fysieke als verbale zelfverdediging. Ze leren hoe ze hun grenzen kunnen aangeven, hoe ze zich kunnen beschermen tegen pesters en belagers, en hoe ze zich fysiek kunnen verdedigen indien nodig. Het ontwikkelen van fysieke weerbaarheid gaat hand in hand met het versterken van mentale veerkracht, waardoor kinderen minder vatbaar zijn voor pestgedrag en geweld. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan mentale aspecten, zoals het omgaan met intimidatie en het bevorderen van een positieve mentale houding. Onze lessen worden op een prettige en veilige manier gegeven.

6 WEEKSE CURSUS WARRIOR KIDS Level 1,2 &3

Startdatum: Maandag 9 september 2024 (lessen 9-9, 16-9, 23-9, 30-9, 7-20, 14-10) nog 4 plaatsen

Startdatum : Maaandag 6 januari 2025 (lessen 6-1 , 13-1, 20-1,  27-1, 3-2, 10-2) 

Startdatum: Maandag 10 maart 2025 (lessen 10-3, 17-3, 24-3, 31-3 (paasvakantie geen les) 28-4, 5-5) 

 

Tijdstip: maandagen 17.30u tot 18.30u

Adres: KAVKA – Oudaan 14 Antwerpen

Prijs 6 weekse cursus: 120€ pp

Inschrijving en betaling

Om een plaats vast te leggen, verzoeken wij u het bedrag van €120,- over te maken naar het volgende rekeningnummer SANDO: BE16733020073774, BIC: KREDBEBB, ovv “Warrior Kids KAVKA + startdatum + naam van uw kind”. Gelieve ook een e-mail te sturen naar info@san-do.be met de mededeling: Warrior Kids KAVKA + startdatum + naam van uw kind. Zodra uw betaling is verwerkt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met verdere praktische gegevens.

Belangrijk: De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur. Als uw kind een les mist, kan hij/zij de gemiste oefeningen inhalen tijdens de volgende les, omdat we altijd aanwezig zijn met meerdere lesgeefsters.

Voor verdere informatie over inschrijvingen en wachtlijsten:  info@san-do.be 

Overige Prijzen:

Privé-lessen € 65 voor 60 minuten (€ 35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)

Privé les, verjaardagsfeestjes, workshops: in Antwerpen – Deurne – Mortsel of bij u thuis: info@san-do.be

Annuleringsregels: Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de training/workshop; bij annulering binnen 3 weken voor aanvang wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, en na die periode wordt het volledige bedrag in rekening gebracht; privelessen dienen 12 uur op voorhand geannuleerd te worden; gemiste lessen kunnen worden ingehaald tijdens een volgende reeks na voorafgaande melding; eventueel te veel betaalde bedragen worden binnen 14 dagen terugbetaald.

SANDO is een erkende sportclub door Sport Vlaanderen en komt daarom in aanmerking voor een tussenkomst van jouw mutualiteit.

PUNT. VZW is een organisatie die zich inzet voor een betere ondersteuning van slachtoffers die in aanraking zijn gekomen of nog steeds in contact komen met seksueel grensoverschrijdend gedrag in de regio Antwerpen. Wij Sando geloven dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen. Daarom ondersteunen wij PUNT.VZW door 5% van onze winst te doneren aan hun werking. Wanneer je les volgt bij ons, maak je niet alleen jezelf sterker, maar ook iemand anders.

Warrior Kids Video