Junior Girls & Boys 10 – 15 jaar

Leer “nee” te zeggen en je grenzen aan te geven

Meisjes & Jongens 10-15

VERMIJD

SPECIAAL VOOR JONGEREN

In een veilige omgeving leren jongeren vaardigheden die voor hen belangrijk zijn: weerbaarheid, zelfverdediging en omgaan met pesten.

VERDEDIG JEZELF

GERICHT OP EMPOWERMENT

We leren je niet alleen je lichamelijk, maar ook je geestelijk en emotioneel sterker te maken.

VOORKOM

RESULTAATGERICHT

De opleiding is een traject van 4 tot 6 weken. Het is dus geen sport zoals judo of karate die je pas na jaren onder de knie krijgt.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

Veel jongeren worstelen met hun eigenwaarde. Tieners, zowel meisjes als jongens, hebben daarbij soms nog extra moeilijkheden, vooral wanneer een situatie fysiek dreigend wordt. Ze zijn vaak onzeker en minder krachtig dan hun tegenstander. Daarom is het belangrijk dat ze leren zich zowel fysiek als verbaal te verdedigen, grenzen aan te geven, pestgedrag en geweld te voorkomen, en zich te verdedigen tegen fysiek geweld. Het ontwikkelen van fysieke weerbaarheid versterkt direct de mentale weerbaarheid, waardoor tieners minder snel slachtoffer worden van pestgedrag, groepsdruk en geweld. We besteden ook aparte aandacht aan mentale aspecten, zoals het omgaan met emoties, intimidatie, grensoverschrijdend gedrag, en het aanleren van een positieve mentale houding. Onze lessen worden op een prettige en veilige manier gegeven.

Sando is gecertificeerd  Rots & Water Trainer.

Prijzen:

  • Privé-lessen € 65 voor 60 minuten (€ 30 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)
  • 6 Beurten kaart  €120,00 (groepsles)
  • Workshops prijzen vanaf € 250

VOOR WIE?

  • Jongeren 10 - 15 jaar

ERKENDE

WEERBAARHEIDSTRAINING

SANDO is een unieke vorm van weerbaarheid & zelfverdediging voor tieners. De cursus is een combinatie van de verschillende zelfverdedigingssporten en van het antipest programma ” Rots en Water”

WAT JE BIJ ONS LEERT

We leren je rustig blijven in alle omstandigheden, met pesten omgaan, grenzen aangeven en “nee” zeggen. Je leert conflicten te voorkomen met verbale technieken, jezelf te verdedigen zonder in paniek te geraken en jezelf in veiligheid te brengen als dat nodig is.

SANDO is gecertificeerd door het Rots en Water instituut/Gadaku institute. Je kunt meer informatie vinden op http://www.rotsenwater.nl/.

Specialisaties:

  • Autismespectrumstoornissen
  • Jongeren met een verstandelijke beperking
Zelfverdediging
88%
Anti-pesten
65%
Weerbaarheid
77%

WAT DEELNEMERS EROVER ZEGGEN

Elise

Sando- deelnemer Girls Only
De Sando zelfverdedigingslessen kan ik iedereen alleen maar aanraden. Je leert alle tips en tricks van de zelfverdediging, maar bovenal leer je zelfvertrouwen op te bouwen en kracht uit te stralen. Sandra is een echte powervrouw, vol energie en optimisme, en dat maakt de lessen extra leuk.

Jitske

Sando deelnemer Girls-Only
Een geweldig intitiatief, de lessen hebben mij geholpen om mij veiliger te voelen op straat en het is ook gewoon heel leuk om samen met de andere cursisten te leren.

Moeder van

Sando deelnemer Girls-Only
Ik woonde Sandra's zelfverdedigingsworkshop bij met mijn 15-jarige dochter en haar vrienden. Het was echt leuk en interessant. We hebben er allemaal van genoten! Als moeder van een 15-jarige dochter ben ik blij dat ze nu wat trucjes kent om zichzelf te verdedigen. Helaas verhuizen we deze zomer naar een ander land. Anders zou mijn dochter reguliere lessen hebben gevolgd! Sandra is een erg aardig persoon en toegewijde leraar. Ik raad ten zeerste aan om lid te worden van SANDO als je op zoek bent naar een zelfverdedigingsles!

Joséphine

Sando deelnemer Girls-Only
Super leuke lessen zelfverdediging! Ik heb ontzettend veel bijgeleerd :))