Junior Girls & Boys 12 – 15 jaar

Leer “nee” te zeggen en je grenzen aan te geven

Meisjes & Jongens 11-15

VERMIJD

SPECIAAL VOOR JONGEREN

In een veilige omgeving leren jongeren vaardigheden die voor hen belangrijk zijn: weerbaarheid, zelfverdediging en omgaan met pesten.

VERDEDIG JEZELF

GERICHT OP EMPOWERMENT

We leren je niet alleen je lichamelijk, maar ook je geestelijk en emotioneel sterker te maken.

VOORKOM

RESULTAATGERICHT

De opleiding is een traject van 4 tot 6 weken. Het is dus geen sport zoals judo of karate die je pas na jaren onder de knie krijgt.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

Heel wat jongeren worstelen met hun eigenwaarde. Meisjes hebben het daarbij nog extra moeilijk. Want wanneer een aanval fysiek wordt, zijn zij vaak minder sterk dan hun tegenstander. Daarom is het belangrijk een aanval tijdig af te wenden. In deze cursus leren meisjes zichzelf te beschermen, in veiligheid te brengen en indien nodig zichzelf te verdedigen. Hierdoor gaan ze met meer gemoedsrust door het leven.

Sando is gecertificeerd  Rots & Water en Juno Trainer.

Prijzen:

  • Privé-lessen € 65 voor 60 minuten (€ 35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)
  • 6 weekse cursus  €120,00 pp (groepsles)
  • Workshops, initiaties: prijzen vanaf € 220

VOOR WIE?

  • Jongeren 11 - 15 jaar

ERKENDE

WEERBAARHEIDSCURSUS

SANDO werkt met erkende weerbaarheidstraining gebaseerd op het Rots en Water &

JUNO Europa’s beste school voor zelfverdediging voor meisjes/vrouwen programma

Technieken uit budo sport, oftewel Japanse krijgskunsten. We trainen dan ook in sportkledij en op blote voeten. De technieken die je leert, geven je meer zelfvertrouwen en maken je bewuster van je eigen acties.

WAT JE BIJ ONS LEERT

We leren je rustig blijven in alle omstandigheden, met pesten omgaan, grenzen aangeven en “nee” zeggen. Je leert conflicten te voorkomen met verbale technieken, jezelf te verdedigen zonder in paniek te geraken en jezelf in veiligheid te brengen als dat nodig is.

Sando is gecertificeerd Juno Trainer – Europa’s beste school voor zelfverdediging voor meisjes en vrouwen https://juno-selfdefense.com

 

 

Sando is gecertificeerd door het Rots en Water instituut/Gadaku institute. http://www.rotsenwater.nl/

Zelfverdediging
88%
Anti-pesten
65%
Weerbaarheid
77%

WAT DEELNEMERS EROVER ZEGGEN

Elise

Sando- deelnemer Girls Only
De Sando zelfverdedigingslessen kan ik iedereen alleen maar aanraden. Je leert alle tips en tricks van de zelfverdediging, maar bovenal leer je zelfvertrouwen op te bouwen en kracht uit te stralen. Sandra is een echte powervrouw, vol energie en optimisme, en dat maakt de lessen extra leuk.

Jitske

Sando deelnemer Girls-Only
Een geweldig intitiatief, de lessen hebben mij geholpen om mij veiliger te voelen op straat en het is ook gewoon heel leuk om samen met de andere cursisten te leren.

Moeder van

Sando deelnemer Girls-Only
Ik woonde Sandra's zelfverdedigingsworkshop bij met mijn 15-jarige dochter en haar vrienden. Het was echt leuk en interessant. We hebben er allemaal van genoten! Als moeder van een 15-jarige dochter ben ik blij dat ze nu wat trucjes kent om zichzelf te verdedigen. Helaas verhuizen we deze zomer naar een ander land. Anders zou mijn dochter reguliere lessen hebben gevolgd! Sandra is een erg aardig persoon en toegewijde leraar. Ik raad ten zeerste aan om lid te worden van SANDO als je op zoek bent naar een zelfverdedigingsles!

Joséphine

Sando deelnemer Girls-Only
Super leuke lessen zelfverdediging! Ik heb ontzettend veel bijgeleerd :))