Lopende cursussen: vrouwen Mortsel

Mortsel Honbu dojo Sando zelfverdediging

Vrouwen 15+ en 35+

Tijdens onze lessen leren wij vrouwen hoe ze zich zowel fysiek als verbaal moeten verdedigen. Ze leren grenzen aan te  geven, hoe ze een belager op afstand houden en hoe ze zich moeten verdedigen tegen fysiek geweld. De lessen worden gegeven op een aangename manier en in een veilige sfeer. Fysieke weerbaarheid vergroot direct de mentale weerbaarheid, waardoor men minder snel slachtoffer wordt van pestgedrag en geweld. Uiteraard krijgen de mentale aspecten ook afzonderlijk aandacht. Denk hier bijvoorbeeld aan het omgaan met intimidatie en het aanleren van een goede mentale houding. Onze cursussen zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 15+ jaar. We geloven dat iedereen het recht heeft om zichzelf te kunnen verdedigen, ongeacht leeftijd of fysieke kenmerken. We zullen er ook voor zorgen dat we rekening houden met eventuele fysieke klachten en passen de oefeningen indien nodig aan, zodat iedereen op een veilige en comfortabele manier kan deelnemen.Onze lessen worden op een prettige en veilige manier gegeven.

 

6 weekse BasiscursusLevel 1

Startdatum: Woensdag 11 september (lessen op 11-9, 18-9, 25-9, 2-10, 9-10, 16-10) Nog 6 plaatsen

Tijdstip: woensdagen van 20u tot 21u

Adres: Honbu Dojo – Krijgsbaan 39, Mortsel

Prijs 6 weekse cursus: 120€ pp

6 weekse cursus Intermediate & Advanced Level 2 & 3

 

Startdatum: Woensdag 17 april (VOLZET)

(lessen 17-4, 24-4, 1-5, 8-5, 15-5, 22-5 , examen mannelijke aanvaller 22-5 Mortsel of 2-6 Deurne)

Tijdstip: woensdagen van 20u tot 21u
Adres: Honbu Dojo – Krijgsbaan 39, Mortsel
Prijs 6 weekse cursus: 120€ pp

Inschrijving en betaling

Om een plaats vast te leggen, verzoeken wij u het bedrag van €120,- over te maken naar het volgende rekeningnummer SANDO: BE16733020073774, BIC: KREDBEBB, ovv “Vrouwen MORTSEL + startdatum + uw naam”. Gelieve ook een e-mail te sturen naar info@san-do.be met de mededeling: Vrouwen Mortsel + uw naam. Zodra uw betaling is verwerkt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met verdere praktische gegevens.

Belangrijk: De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur. Als  u een les mist, kan u de gemiste oefeningen inhalen tijdens de volgende les, omdat we altijd aanwezig zijn met meerdere lesgeefsters.

Voor verdere informatie over inschrijvingen en wachtlijsten:  info@san-do.be 

Extra examen met Mannelijk aanvallers !!

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat we vanaf dit jaar een nieuwe uitdaging hebben toegevoegd aan onze zelfverdedigingscursus voor vrouwen . We bieden nu de mogelijkheid om te oefenen tegen een mannelijke aanvaller. Dit is een fantastische kans om te leren omgaan met de spanning en druk van een echte aanval en om te laten zien wat je hebt geleerd tijdens de trainingen. In de video hieronder of op ons instagram profiel krijg je een idee van hoe een les met een mannelijke aanvaller eruit zit. https://youtu.be/YyMfGtONU04 Tijdens deze speciale les zullen vrouwen worden geconfronteerd met een mannelijke aanvaller in volledige beschermingsuitrusting, zodat je kunt oefenen om te presteren onder stress. Dit examen wordt op een veilige en plezierige manier afgenomen. We begrijpen dat dit voor sommigen misschien een stap te ver is, dus willen we benadrukken dat deelname aan dit examen niet verplicht is en geen invloed heeft op het behalen van je certificaten voor de cursus.  Onze mannelijke aanvallers zijn goed getrainde MMA-vechters en dragen optimale en speciale beschermingsuitrusting voor deze cursus. De prijs voor deelname is €20 per persoon. Inschrijving hiervoor kan tot 4 weken na de start van uw cursus.

Overige Prijzen:

Privé-lessen € 65 voor 60 minuten (€ 35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)

Privé les, verjaardagsfeestjes, workshops: in Antwerpen – Deurne – Mortsel of bij u thuis: info@san-do.be

Annuleringsregels: Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de training/workshop; bij annulering binnen 3 weken voor aanvang wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, en na die periode wordt het volledige bedrag in rekening gebracht; privelessen dienen 12 uur op voorhand geannuleerd te worden; gemiste lessen kunnen worden ingehaald tijdens een volgende reeks na voorafgaande melding; eventueel te veel betaalde bedragen worden binnen 14 dagen terugbetaald.

SANDO is een erkende sportclub door Sport Vlaanderen en komt daarom in aanmerking voor een tussenkomst van jouw mutualiteit.

PUNT. VZW is een organisatie die zich inzet voor een betere ondersteuning van slachtoffers die in aanraking zijn gekomen of nog steeds in contact komen met seksueel grensoverschrijdend gedrag in de regio Antwerpen. Wij Sando geloven dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen. Daarom ondersteunen wij PUNT.VZW door 5% van onze winst te doneren aan hun werking. Wanneer je les volgt bij ons, maak je niet alleen jezelf sterker, maar ook iemand anders.

Video Vrouwen