Vrouwen 15+ & 35+

Leer een aanval afweren vooraleer die fysiek wordt

Vrouwen 15+ 35+

ZELFVERDEDIGING

VERMIJD

GERICHT OP PREVENTIE

Met bewustzijn, preventie en de juiste technieken leren we je een aanval afweren voor die fysiek wordt.

VERDEDIG JEZELF

EMPOWERING

We leren je niet alleen je lichamelijk, maar ook je geestelijk en emotioneel sterker te maken.

VOORKOM

RESULTAATGERICHT

De opleiding is een traject van 4 tot 6 weken. Het is dus geen sport zoals judo of karate die je pas na jaren onder de knie krijgt.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

In onze samenleving ervaren te veel vrouwen ongewenst gedrag op straat en worden ze geconfronteerd met huiselijk geweld. Het is een realiteit waar we niet omheen kunnen. Zelfverdediging is essentieel, vooral wanneer je tegenover een fysiek sterkere tegenstander staat, die agressief is of niet wil meewerken. In deze cursus leren vrouwen hoe ze zichzelf effectief kunnen beschermen, met bewustzijn en preventie als sleutel. We zijn er trots op dat al onze lessen worden gegeven door vrouwen, in een aangename sfeer en in een veilige omgeving, waar empowerment centraal staat.

Prijzen:

  • Privé-lessen €65 voor 60 minuten (€35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)
  • groepslessen €120,00 pp
  • Workshops prijzen vanaf € 250

Bekijk hier meer over ons lesaanbod.

VOOR WIE?

  • Vrouwen (15+)
  • Vrouwen (35+)

WAT JE BIJ ONS LEERT

Tijdens onze weerbaarheidstraining voor vrouwen leren we je om gevaar aan te voelen, je grenzen aan te geven en “nee” te zeggen.  Je leert ook om conflicten te voorkomen met verbale technieken, jezelf te  verdedigen zonder in paniek te geraken en jezelf in veiligheid te brengen. Tijdens deze weerbaarheidstraining proberen we situaties na te bootsen zodat je meer zelfvertrouwen opbouwt en zelfzekerder door het leven gaat.

Zelfverdediging
77%
Preventie
65%
Weerbaarheid
88%

WAT DEELNEMERS EROVER ZEGGEN

Cristl Caels

Vrouwen
Een echte aanrader! Sandra en haar team nemen je mee op pad om je weerbaarheid en zelfvertrouwen te laten groeien. Zeer aangename sfeer, zeer veilige omgeving. Zij doen er alles aan om je te laten slagen in het hele opzet. Aarzel niet om je in te schrijven. Op 6 weken tijd zet je enorme stappen vooruit. Dankjewel Sando!

Dicolet de Kuijper

Sando deelnemer - vrouwen
Sandra heeft me geïntroduceerd in de technieken van zelfverdediging en weerbaarheid. Ze deed dit met veel kundigheid en enthousiasme. Je leert je realiseren dat je als vrouw veel sterker in je schoenen kan staan. Zeker een aanrader voor vrouwen van alle leeftijden !!

Margot Santy

Vrouwen
Ik ben zeer tevreden, de cursus was zeer goed opgebouwd. Alles werd goed uitgelegd, ingeoefend, begeleid en bijgestuurd waar nodig. Fijne sfeer en ook vragen stellen was zeker mogelijk. Dankzij deze cursus heb ik het gevoel toch wel te weten wat doen om mezelf te verdedigen in geval dat ooit nodig zal zijn

Janina Grieten

Vrouwen
Heel interessante cursus om jezelf te leren verdedigen. De uitleg was zeer professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar !