Senioren 60+

Leer een aanval afweren vooraleer die fysiek wordt

Senioren 60+

WEERBAARHEID & ZELFVERDEDIGING

VERMIJD

GERICHT OP PREVENTIE

Met bewustzijn, preventie en de juiste technieken leren we je een aanval afweren voor die fysiek wordt.

VERDEDIG JEZELF

EMPOWERING

We leren je niet alleen je lichamelijk, maar ook je geestelijk en emotioneel sterker te maken.

VOORKOM

RESULTAATGERICHT

De opleiding is een traject van 4 tot 6 weken. Het is dus geen sport zoals judo of karate die je pas na jaren onder de knie krijgt.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

In deze speciale cursus voor senioren combineren we fysieke activiteit met praktische zelfverdedigingstechnieken, waarbij we geloven dat beweging niet alleen het lichaam, maar ook de geest voedt. Onze benadering richt zich op basisprincipes zoals balans, afstand houden en verstandig denken, terwijl we in een veilige omgeving eenvoudige handelingen en korte reflexen aanleren, met de focus op zelfvertrouwen en specifieke vaardigheden voor senioren. “Niet panikeren” staat centraal, omdat we begrijpen dat zelfverdediging zowel fysiek als mentaal is, en we streven ernaar samen te bouwen aan een gezondere toekomst, zowel lichamelijk als mentaal!

Prijzen:

  • Privé-lessen €65 voor 60 minuten (€35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)
  • groepslessen €120,00 pp
  • Workshops prijzen vanaf € 250

Bekijk hier meer over ons lesaanbod.

VOOR WIE?

  • Senioren 60+
  • Vrouwen en Mannen

WAT JE BIJ ONS LEERT

Sterker in lichaam, scherper in geest: Onze zelfverdedigingscursus voor senioren, waar beweging en weerbaarheid samenkomen. Adem in, adem uit, bouw zelfvertrouwen op. Balans, afstand en slim denken vormen de kern, terwijl we in een veilige omgeving reflexen en eenvoudige handelingen aanleren. ‘Niet panikeren’ is onze mantra, omdat zelfverdediging begint bij zowel fysieke als mentale kracht. Kom samen met ons werken aan een gezonde toekomst, waar lichaam en geest in harmonie bloeien!

Zelfverdediging
77%
Preventie
65%
Weerbaarheid
88%

WAT DEELNEMERS EROVER ZEGGEN

Marc J. Busscher

Senioren
Het enthousiasme en de vakkennis van Sandra maakt dat haar cursussen steeds een genot zijn om te volgen. Ja, ze vraagt wel wat van je, maar steeds in de mate van wat haar publiek aankan en net dat ietsje meer, waarvan je zelf niet wist dat je het in je had. Ik kan haar cursussen alleen maar "verdedigen

Janina Grieten

Vrouwen
Heel interessante cursus om jezelf te leren verdedigen. De uitleg was zeer professioneel. Zeker voor herhaling vatbaar !