Word sterker en weerbaarder met Sando Leer tijdens onze lessen hoe je mentaal sterker en fysiek weerbaarder wordt waardoor je met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Sando is meer dan fysieke zelfverdediging Leer tijdens onze zelfverdedigingslessen hoe je mentaal sterker fysiek weerbaarder wordt waardoor je met meer zelfvertrouwen door het leven gaat Word sterker en weerbaarder met Sando Leer tijdens onze lessen hoe je mentaal sterker en fysiek weerbaarder wordt waardoor je met meer zelfvertrouwen door het leven gaat. Sando is meer dan fysieke zelfverdediging Leer tijdens onze zelfverdedigingslessen hoe je mentaal sterker fysiek weerbaarder wordt waardoor je met meer zelfvertrouwen door het leven gaat

ONZE

VISIE

IEDEREEN VERDIENT HET

OM ZICH VEILIG TE VOELEN

Met onze lessen willen we kinderen, vrouwen en senioren mentaal sterker en fysiek weerbaarder maken, zodat ze zich veiliger voelen, meer zelfvertrouwen krijgen en een betere controle behouden over elke situatie.

Sando is gecertificeerd Juno Trainer – Europa’s beste school voor zelfverdediging voor meisjes en vrouwen https://juno-selfdefense.com

 

 

Sando is gecertificeerd door het Rots en Water instituut/Gadaku institute. http://www.rotsenwater.nl/

Sando steunt Advies- en informatiecentrum seksueel grensoverschrijdend gedrag PUNT.vzw: www.puntvzw.be

SANDO SAFETY BUDDY - NU VERKRIJGBAAR

Een alarm bedoeld voor persoonlijke bescherming in noodsituaties.

Het alarm kan gebruikt worden om aanvallers af te schrikken. Handig voor onderweg, bijvoorbeeld tijdens het hardlopen, in de parkeergarage of gewoon op straat. Uitermate geschikt om aan een sleutelbos, kleding of handtas te hangen, zodat de alarmtag altijd onder handbereik is. Activeren van het alarm kan makkelijk door de metalen pin eruit te trekken. De prijs van het alarmpje is €14,99 waarvan €1 naar PUNT.vzw gaat.

Bestellen kan via info@san-do.be.

SANDO CADEAUBON

Bent u op zoek naar een origineel cadeau!!

SANDO EXAMEN

Alle Warrior Kids hebben hun eerste rode bol behaald.

Na een bewogen jaar in tijden van Covid19, hebben alle Sando Warrior Kids eindelijk hun examen kunnen afleggen. Met trots kan ik zeggen dat alle kinderen hun examen succesvol hebben afgerond en ze hun eerste rode bol hebben verdiend.

Bekijk ons lesaanbod voor lopende cursussen:

SANDO BY 3HOUSE

Iedere maandag van 14.00u tot 22.00U.

3House is een plek waar kinderen spelenderwijs dingen kunnen leren en waar ouders kunnen komen bijtanken.

Sando organiseert regelmatig vakantiekampjes voor kinderen en tieners 3 tot 14 jaar. Voor informatie zie website  3House 

Afspraken kunnen van te voren gemaakt worden via info@san-do.be of +32475542568.

Locatie: Oudaan 16, 2000 Antwerpen (2e verdieping)

ONS

LESAANBOD

WAT SANDO ONDERSCHEIDT VAN WAT ZELFVERDEDIGING WORDT GENOEMD, IS DE FOCUS OP GRENZEN STELLEN, ASSERTIVITEIT, OMGAAN MET ALLEDAAGSE DINGEN EN OPKOMEN VOOR JEZELF.

Kamon Sando
Beeldmerk ('Kamon')

‘Japanse kamon’ die de weg en de drieledigheid voorstellen.

San (‘drie’)

‘San’ is niet alleen het eerste deel van mijn naam, maar ook het cijfer ‘drie’, waarmee ik verwijs naar de drie aspecten die ik belangrijk vind in mijn cursus: body, mind en soul.

Do (‘weg’)

‘Do’ wordt veel gebruikt in de Japanse disciplines, en staat voor de weg die je kiest.

OVER

ONS

HOE

SANDO IS ONTSTAAN

Zelfverdedigingsschool Sando werd opgericht door martial arts atlete en 3e dan karate Sandra Hoogerdijk Joannes. Haar ervaring met gevechtssport leerde haar dat fysieke verdediging niet voldoende is. Daarom besloot ze een zelfverdedigingscursus te ontwikkelen die naast fysieke training ook focust op bewustzijn en preventie.

BLOG

LAATSTE NIEUWS

WORD JIJ OOK EEN

SANDO WARRIOR

    LESTIJDEN

    Alle dagen in overleg
    tussen 9:00 en 22:00 uur

    TELEFOON

    +32 475 542 568