Vrouwen & Senioren

Leer een aanval afweren vooraleer die fysiek wordt

VROUWEN & SENIOREN

ZELFVERDEDIGING

VERMIJD

GERICHT OP PREVENTIE

Met bewustzijn, preventie en de juiste technieken leren we je een aanval afweren voor die fysiek wordt.

VERDEDIG JEZELF

EMPOWERING

We leren je niet alleen je lichamelijk, maar ook je geestelijk en emotioneel sterker te maken.

VOORKOM

RESULTAATGERICHT

De opleiding is een traject van 4 tot 6 weken. Het is dus geen sport zoals judo of karate die je pas na jaren onder de knie krijgt.

PRAKTISCHE

INFORMATIE

Te veel vrouwen en senioren krijgen te maken met ongewenst gedrag. Voor jezelf opkomen  is dan ook moeilijk wanneer je tegenstander lichamelijk sterker is, agressief is of niet wil meewerken. In deze cursus leer je om jezelf te beschermen, ook tegenover een fysiek sterkere tegenstander. In 99% van de gevallen kan een lichamelijke aanval namelijk afgeweerd worden met bewustzijn en preventie.

 

Prijzen

Basis cursus 6 weken €160,00
Advanced Cursus 6 weken €175,00
Workshops prijzen variëren tussen € 50 – € 90
Privé-lessen € 35 voor 60 minuten

VOOR WIE?

  • Vrouwen (18+)
  • Vrouwen (35+)
  • Senioren, mannen en vrouwen (60+)

WAT JE BIJ ONS LEERT

We  leren je om gevaar aan te voelen, je grenzen aan te geven en “nee” te zeggen.  Je leert ook om conflicten te voorkomen met verbale technieken, jezelf te  verdedigen zonder in paniek te geraken en jezelf in veiligheid te brengen.

Zelfverdediging
77%
Preventie
65%
Weerbaarheid
88%

WAT DEELNEMERS EROVER ZEGGEN

Marc J. Busscher

Sando deelnemer - Senioren
Het enthousiasme en de vakkennis van Sandra maakt dat haar cursussen steeds een genot zijn om te volgen. Ja, ze vraagt wel wat van je, maar steeds in de mate van wat haar publiek aankan en net dat ietsje meer, waarvan je zelf niet wist dat je het in je had. Ik kan haar cursussen alleen maar "verdedigen”.

Dicolet de Kuijper

Sando deelnemer - vrouwen
Sandra heeft me geïntroduceerd in de technieken van zelfverdediging en weerbaarheid. Ze deed dit met veel kundigheid en enthousiasme. Je leert je realiseren dat je als vrouw veel sterker in je schoenen kan staan. Zeker een aanrader voor vrouwen van alle leeftijden !!