Lopende cursussen: Kinderen 9-12 jaar KONTICH

Kinderen 9-12 jaar(Meisjes & Jongens)

Een Unieke Combinatie van Rots en Water en Zelfverdedigingssporten Onze cursus is een unieke mix van het anti-pestprogramma “Rots en Water” en verschillende zelfverdedigingssporten. In een veilige en aangename sfeer leren kinderen hoe ze zichzelf fysiek en verbaal kunnen verdedigen. Ze ontwikkelen discipline, respect, goede sociale vaardigheden en leren voor zichzelf op te komen. Ze leren dat “nee” zeggen oké is en hoe ze hun grenzen kunnen aangeven.
Focus op Assertiviteit, Weerbaarheid en Preventie Onze training richt zich op assertiviteit, weerbaarheid en preventie. Kinderen leren omgaan met woede, intimidatie en grensoverschrijdend gedrag. Door het aanleren van een positieve mentale houding, leren ze hun grenzen te herkennen, assertiever te zijn en effectiever te communiceren in lastige situaties. Dit vergroot hun mentale weerbaarheid tegen pestgedrag en geweld.
Persoonlijke Aandacht en Groei op Eigen Tempo Bij SANDO krijgt elk kind persoonlijke aandacht en de ruimte om op eigen tempo te groeien. Door te bouwen aan zelfvertrouwen en trots, leren ze beter om te gaan met de uitdagingen van het dagelijks leven. Dit heeft een enorm positieve impact op hun mentale en fysieke weerbaarheid.

6 WEEKSE CURSUS LEVEL 1

Startdatum: Donderdag 12 september 2024 (lessen 12-9, 19-9, 26-9, 3-10, 10-10, 17-10)

Tijdstip: Donderdagen van 17u tot 18u
Locatie: DOJO Kontich, Sporthal De Nachtegaal, Duffelsesteenweg 145, 2550 Kontich

Prijs 6 weekse cursus: 120€ pp

Inschrijving en betaling

Om een plaats vast te leggen, verzoeken wij u het bedrag van €120,- over te maken naar het volgende rekeningnummer SANDO: BE16733020073774, BIC: KREDBEBB, ovv “Kontich + startdatum + naam van uw kind”. Gelieve ook een e-mail te sturen naar info@san-do.be met de mededeling: “Kontich + startdatum + naam van uw kind” . Zodra uw betaling is verwerkt, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met verdere praktische gegevens.

Belangrijk: De basiscursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur. Als uw tiener een les mist, kan zij de gemiste oefeningen inhalen tijdens de volgende les, omdat we altijd aanwezig zijn met meerdere lesgeefsters. Voor verdere informatie over inschrijvingen en wachtlijsten:  info@san-do.be 

Annuleringsregels: Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 weken voor aanvang van de training/workshop; bij annulering binnen 3 weken voor aanvang wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht, en na die periode wordt het volledige bedrag in rekening gebracht; privelessen dienen 12 uur op voorhand geannuleerd te worden; gemiste lessen kunnen worden ingehaald tijdens een volgende reeks na voorafgaande melding; eventueel te veel betaalde bedragen worden binnen 14 dagen terugbetaald.

SANDO is een erkende sportclub door Sport Vlaanderen en komt daarom in aanmerking voor een tussenkomst van jouw mutualiteit.

PUNT. VZW is een organisatie die zich inzet voor een betere ondersteuning van slachtoffers die in aanraking zijn gekomen of nog steeds in contact komen met seksueel grensoverschrijdend gedrag in de regio Antwerpen. Wij Sando geloven dat iedereen het recht heeft zich veilig te voelen. Daarom ondersteunen wij PUNT.VZW door 5% van onze winst te doneren aan hun werking. Wanneer je les volgt bij ons, maak je niet alleen jezelf sterker, maar ook iemand anders.

Overige Prijzen:

Privé-lessen € 65 voor 60 minuten

(€ 35 voor iedere extra persoon, max. 4 personen)

Privé-lessen worden gegeven in Schilde en Antwerpen

Privé les, verjaardagsfeestjes, workshops: in Antwerpen – Deurne – Mortsel of bij u thuis: info@san-do.be